Okulumuz Hakkında

Bala Anaokulu
ŞENTEPE MAH. İ.MELİH GÖKÇEK CAD. BALA ANAOKULU BLOK NO 8 BALA / ANKARA
03128762145
YOK
https://balaanaokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Bala Anaokulu, çocuklarımızda doğuştan gelen öğrenme aşkını teşvik eden, bireysel farklılıkları ve gelişim düzeylerini gözönünde bulunduran, özbakım becerilerini ve yeteneklerini geliştiren, üretici ve eleştirel düşünme becerileri geliştiren, problem çözen, özsaygısı ve özgüveni gelişmiş, iletişim becerileri kuvvetli, sorumluluklarının farkında, çevre ve toplum bilinci yüksek, cumhuriyet değerlerine, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, mutlu ve sevgi dolu bireyler yetiştirmeye önem veren bir kurumdur.

MİSYON

Bala Anaokulu çocukların yaparak, yaşayarak elde ettikleri deneyimleri, değişik öğrenme biçimleriyle birleştirip aile katılımları ile destekleyerek çocukların gelişimini en üst düzeye çıkartmayı ve onları içinde bulundukları topluma ve hayata hazırlamayı hedeflemiştir.

BAŞARILAR

Öğretmen :3
Öğrenci :23
Derslik :2
Oyun Odası :1
Kütüphane Kitap Sayısı :140
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :NORMAL

Öğretim Şekli

NORMAL

Ders Başlama ve Bitiş

Başlangıç: 09:00 Bitiş : 14:00

YABANCIDIL

ingilizce

Isınma Şekli

Doğalgaz

Servis Bilgisi

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl Merkezi: 60 km İlçe Merkezi: 300 m

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Bala ilçe merkezinde bulunan bağımsız anaokuludur. En yakın ilçe Gölbaşı olup 45 km´dir. Kızılay´a ise yaklaşık 60 km mesafededir. İlçemize saat başı Ulus´tan minübüs kalkmaktadır. Keza ilçemizden de saat başı il merkezine minübüsler kalkmaktadır.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

Bahçemdeki Dostlarımız, Okulum Temiz, Sıfır Atık, Atık Pil Toplama